top of page
20220921_174027.jpg

GLAZEN EN METALEN DEUREN IN GENT: GLAS-STAAL DESIGN VERZEKERT U VAN VERFIJND VAKMANSCHAP

Glazen deuren

Glazen deuren zijn niet alleen ontzettend stijlvol. Ze brengen ook een weldaad aan licht naar binnen in elk interieur. De glazen deuren die u bestelt bij Glas Staal Design in Gent, zijn vervaardigd met de meest hoogwaardige glassoorten die er bestaan. Ze zijn perfect geschikt voor uw woning, maar ook voor uw kantoor of ondernemingsgebouw.

Alle glazen deuren worden op maat vervaardigd. Puur maatwerk, dus, waarbij we elke stijl kunnen creëren voor een verbluffend resultaat.

20201215_160402.jpg

Stalen deuren van glas-staal design in Gent: een aanwinst voor elk interieur

De combinatie van staal en glas is een absolute specialiteit van Glas-staal design in Gent. Een Smeedijzeren binnendeur is niet meer weg te denken uit de interieurs van vandaag. Of u nu houdt van een landelijke stijl, of helemaal verknocht bent aan een loftinterieur met industriële toetsen, glas en staal geven elke ruimte een uniek cachet.

De metalen deuren die we creëren in ons  eigen atelier, zijn gemaakt om de tand des tijds moeiteloos te weerstaan. IJzersterk vakwerk, aangevuld met heldere glaspartijen die het geheel prachtig afmaken.

phone

ONTDEK ONZE VOLLEDIGE COLLECTIE IN ONZE TOONZAAL. WILT U EEN OFFERTE ONTVANGEN? BEL ONS DAN EVEN OP OM UW VRAAG TE BESPREKEN.

bottom of page