HOOGRENDEMENTSGLAS, EEN INVESTERING DIE RENDEERT

Wat is glas met hoog rendement?

Wanneer u kiest voor nieuwe beglazing of ruiten in uw woning is isolatie een parameter waar u vaak rekening mee houdt. Het behouden van warmte in uw woning zorgt voor een lagere energiefactuur op het einde van de maand en is dus een investering waard. Hoogrendementsglas is het allerbeste op de markt wat betreft beglazing. Zo bestaat het uit twee of drie glasbladen met daartussen vaak een open ruimte met isolerend edelgas. Door deze samenstelling isoleert het nog twee tot zelfs drie keer meer dan dubbel glas en zelfs tot vijf keer beter dan enkel glas.

hoog rendement glas

Waarom oud glas vervangen door dubbel glas?

Heel wat oude woningen die nog op een renovatie wachten, hebben beglazing dat bestaat uit oud enkel glas. Vaak ligt de EPC-waarde van deze huizen of appartementen dan ook erg hoog. Wie de EPC naar beneden wil krijgen, kiest het best voor een investering in het vervangen van enkel glas naar dubbel glas. Glas Staal Design in Gent is gespecialiseerd in allerhande glaswerken, waaronder de renovatie van enkel naar dubbel glas. Al meer dan 20 jaar maken we glaswerk op maat van onberispelijke kwaliteit.

Glas Staal Design, uw glasspecialist in Gent

Wie oud glas wil vervangen of glaswerk op maat wenst, kan rekenen op de diensten van Glas Staal Design. Zo maken we al 20 jaar lang glaswerk op maat voor wie enkel glas wil laten vervangen door dubbel glas of zelfs hoogrendementsglas. Ook enkel glas voor binnendeuren waar isolatie niet zo van belang is, behoort tot de mogelijkheden.

phone

GLASWERK NODIG? CONTACTEER GLAS STAAL DESIGN IN GENT.