top of page

HOOGRENDEMENTSGLAS, EEN INVESTERING DIE RENDEERT

Wat is glas met hoog rendement?

Wanneer u kiest voor nieuwe beglazing of ruiten in uw woning is isolatie een parameter waar u vaak rekening mee houdt. Het behouden van warmte in uw woning zorgt voor een lagere energiefactuur op het einde van de maand en is dus een investering waard. Hoogrendementsglas is het allerbeste op de markt wat betreft beglazing. Zo bestaat het uit twee of drie glasbladen met daartussen een open ruimte met isolerend edelgas. Door deze samenstelling isoleert het nog twee tot zelfs drie keer meer dan dubbel glas en zelfs tot vijf keer beter dan enkel glas.

hoog rendement glas

Waarom oud glas vervangen door dubbel glas?

Heel wat oude woningen die nog op een renovatie wachten, bestaan uit oud enkel glas. Vaak ligt de EPC-waarde van deze huizen of appartementen dan ook erg hoog. Wie de EPC naar beneden wil krijgen, kiest het best voor een investering in het vervangen van enkel glas naar dubbel glas. Glas Staal Design in Gent is gespecialiseerd in allerhande glaswerken, waaronder de renovatie van enkel glas naar dubbel glas met behoud van het bestaande schrijnwerk is slim gezien en dubbel bespaard !!!

Alle Glaswerken op Maat

Ook voor wie glaswerk op maat wenst, kan rekenen op onze diensten. Zo maken we al 20 jaar lang glaswerk op maat voor tafelbladen, douchewanden, spatwanden voor keukens en badkamers, kaderglas, figuurglas, spiegels, vuurvast kachelglas en nog zoveel meer . Ook bepaalde figuur glas soorten kunnen in veiligheidsglas verkregen worden vb. voor binnendeuren.

20211029_165508.jpg
phone

GLASWERK NODIG? CONTACTEER GLAS STAAL DESIGN IN GENT.

bottom of page